Ik Loop Hard Café

Schermafdruk 2015-02-25 21.39.08

Sinds een aantal weken ben ik ook lid van het ILH café.
De beste keus die ik gemaakt heb sinds tijden.

Wat een gezelligheid, gekkigheid en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Iedereen accepteert en respecteert elkaar en we zijn allemaal in voor een lolletje.
Dubsmashes (ja ook ik ben daar nu helemaal voor), gekke plaatjes en foto’s, het kan allemaal niet gek genoeg.

Bovenstaande zorgt voor een band, die zijn weerga niet kent. We kennen elkaar (bijna) allemaal niet in het echt, maar op een of andere manier voelt het als een grote groep met vrienden die ik erbij heb gekregen.
Iedereen inspireert elkaar, pept elkaar op, motiveert elkaar. Ik ben écht gezegend dat ik bij deze mooie grote groep vrienden/hardlopers mag horen.

En nee… ik loop op dit moment niet veel, omdat mijn lijf even niet meewerkt, maar dat maakt helemaal niks uit! We hebben namelijk respect voor elkaar. En dat is gewoon top!

Volgende week wil ik weer gaan starten met lopen in de hoop dat mijn lijf meewerkt en dan gaan we ervoor… de 4 mijl van Zwolle!

Ja, die wil ik gaan lopen, mijn man en ik hebben ons dan ook al ingeschreven. Ik loop voor 2 doelen. Ten minste dat is de bedoeling.

Ik loop ten eerste voor de VED (Verening Ehlers Danlos patiënten), omdat ik dit zelf heb en ik dus weet dat er veel en veel meer onderzoek naar moet komen.

Daarnaast loop ik (als we sponsoren kunnen vinden) – en mijn man trouwens ook – voor onze carnavalsgroep De Friemels. Onze groep bestaat volgend jaar 11 jaar en daar willen we als groep dus iets speciaals mee doen. Een wagen/aanhangwagen bouwen, flyers, nieuwe kleding enzovoorts voor de optocht en om de mensen in Sassendonk te laten weten dat we al zo lang bestaan.

Dus mocht iemand die dit leest ergens voor willen sponsoren dan hoor ik dat graag 😉

Voor nu… zeg ik een fijne avond en tot de volgende keer.

©Patricia Gieling 2014

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *