In de stentor gestaan

Stentor 4-8-2015
Stentor 4-8-2015

Hallo allemaal,

het is al een tijdje geleden dat ik hier wat schreef, maar er heeft zich nog weer een ontwikkeling gedaan.
Ook al heb ik nu een tijdje even niet gelopen, doordat ik veel gewerkt heb en er dus gewoonweg de energie niet voor heb gehad, ben ik wel bezig geweest met het werven van sponsoren voor mijn Stadshagenrun op 17 oktober 2015.

Hiervoor heb ik de Stentor aangeschreven en dit artikel is (dom toevallig) geschreven door een collega van mij (bij Pec Zwolle). Zie de foto hierboven.

Ook op mijn pagina op Facebook kunnen jullie mijn vorderingen volgen: Run for EDS

Het sponsoren werven gaat dus gewoon door. Ik ben nog niet klaar. Ik ga vandaag ook Hart van Nederland aanschrijven in de hoop dat zij ook wat willen doen met mijn run en doel. Duimen jullie allemaal met mij mee?
Alvast enorm bedankt.

©Patricia Gieling 2015

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *